Giriş Yap

Şifremi Unuttum

Haber Detayı

KOBİSAN 1 SANAYİ SİTESİ
2019-02-09 21:25:01

DRDOOR OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ OLARAK

KOBİSAN 1 SANAYİ SİTESİ GARANTİ DAHİLİ ELEKTRONİK VE MEKANİK TEKNİK SERVİS HİZMETİ VEREN FİRMAYIZ

 

 

Kobisan 1 Sanayi Sitesi yaklaşık 171.965 m²'lik bir alana kurulmuştur. Şehirin ticari merkezlerine yakınlığı ile dikkat çeken Kobisan 1 Sanayi Sitesi toplam 78 Fabrika, 10 adet ticari merkez ve 1 adet Kobisan Camisi ile benzerlerinden ayrılıyor.

Fabrikalarımız 1.000 m² olup, 3.5 katlı özel mimari dekorasyona sahip ve betonarme olan idari merkez binasına sahiptir. Her fabrikanın gönlünüzce kullanmanız için ayrılan kendine ait 250-400 m² aralığında ön bahçe, 240 m²'lik de arka bahçe bulunmaktadır. Bu alanları kendi zevklerinize göre tasarlayıp kullanabileceğiniz gibi personeliniz içinde ayrı bir motivasyon kaynağı olabilir. Bu özellikleri ile Konya'daki diğer sanayi siteleri ve sanayi sitesi projelerinden ayrılmaktadır.

Kobisan 1 Sanayi siteleri ticaret merkezlerinin kalbinde yer alan eşsiz bir projedir. Şehirler arası yollara, fuar alanına ve diğer ticaret merkezlerine olan yakınlığı ile Konya'da sanayi alanına yeni bir soluk getirecektir. Havalimanına ve Tüyap Fuar alanına olan yakınlığı ile hem size hemde çalışan personellerinize büyük kolaylıklar sağlacaktır. Zaman faktörünü de göz önünde bulundurursak Kobisan 1 Sanayi Sitesi sizleri için mükemmel bir fırsat.

Kobisan 1 Sanayi Sitesi lokasyonunda ticari olarak en iyi nokta da yer almaktadır. Bunun yanı sıra kendi içerisinde ulaşımı rahatlatan yollara da büyük özen gösterilmiştir. Kendi içerisinde ulaşım açısından büyük bir yoğunluğa sahip olan Kobisan 1 Sanayi Sitesi caddeleri 25 metre genişliğe sahiptir. Bu sayede site içerisinde özellikle iş çıkışlarında yaşanacak yoğunluk büyük ölçüde giderilmiş olacak. Ana caddeler dışında kalan fabrikalar arası yollar ise 15 metrelik bir genişiliğe sahip. Bu genişlik gerek taşıtlar gerekse de iş makineleri tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Kobisan 1 Sanayi Sitesi, proje olarak yolları ile Konya'da en iyi projesidir.

1.000 kişinin aynı anda ibadet etmesine olanak sağlayan Kobisan Cami'miz bulunmaktadır. Özellikle her fabrikaya eşit mesafe de bulunması ise Kobisan 1 Sanayi Sitesi'nin en dikkat çeken detaylarından bir tanesidir.